Hercules Braila
Concivia Braila
Restaurante Braila

Hercules | Concivia | Istru | Bursagrirom Braila

Constructii /Port Braila / Restaurant / Tenis de CampGrupul Bursagrirom Braila

Grupul Bursagrirom este constituit din firme importante din punct de vedere al potentialului si competitivitatii lor, fiecare, pe segmentul de piata deservit ! 

 
CONCIVIA este o companie de construcții din România. Compania este specializată în lucrări de construcții civile și dispune de ateliere pentru confecții metalice și din lemn, tâmplărie din aluminiu și PVC, stații de producție a betoanelor și agregatelor, amplasate în Brăila, pe un teren de 25 de hectare.

ISTRU
Restaurantele din reteaua Istru au bucatari profesionisti iar meniurile includ delicatese din bucatariile romaneasca, italiana, franceza ori germana.
Clientii fideli ai restaurantelor noastre pot beneficia de servicii oferite in exclusivitate de noi. Astfel clientii care servesc masa in mod frecvent isi pot plati consumatia la sfarsitul lunii pe baza de factura si plata prin banca. Unitatile noastre sunt locuri ideale pentru intalniri de afaceri sau pentru organizarea de mese de protocol.

 HERCULES Firma cu capital privat care isi activitatea in portul Braila, ca operator de servicii portuare, incarcare / descărcare în / din nave maritime şi fluviale, de marfuri generale de pe platforme şi depozite proprii.