Hercules Braila
Concivia Braila
Restaurante Braila

Informatii utile Braila


Info utile


Lectii si cursuri de tenis de camp pentru copii Braila

Clubul de tenis Bursagrirom Braila pune la dispozitia parintilor care doresc lectii de tenis de camp pentru copii o baza sportiva moderna (8 terenuri de tenis cu zgura) precum si antrenori calificati sa predea cursuri de tenis de camp.
[ Citeste detalii ]


APDM Galati nu a modernizat portul Hercules

Sub titlul "Modernizări de milioane în portul lui Bunea Stancu" jurnalistul TICU CIUBOTARU publica in data de 26 Octombrie 2012 pe site-ul Romania Libera un articol care, daca ar fi fost adevarat ne-ar fi bucurat !
[ Citeste detalii ]


Costin Iulian Sorin - Bursagrirom - Hercules Braila

Inginer de profesie, Costin Iulian Sorin este unul dintre membrii fondatori, alaturi de Gheorghe Bunea Stancu, ai Bursagrirom SA Braila
[ Citeste detalii ]


Gheorghe Bunea Stancu - stiri TV

Declaratie dl. Gheorghe Bunea Stancu, din cadrul Conferintei "Potentialul Parteneriatului Public-Privat in Romania", organizata de Publi Media Business, lansarea lucrarii "Legea Parteneriatului Public-Privat - comentarii si adnotari", autori lect. univ. Monica Amalia Raţiu şi lect. univ. Simona Gherghina. [ Citeste detalii ]


Bursagrirom respinge cu vehementa insinuarile ziarului Obiectiv Vocea Brailei

In ultima perioada, mai exact in ultimii 5 ani, ziarul Obiectiv Vocea Brailei, si-a facut un "obicei" in a prelua si retrata dupa bunul plac informatiile financiare publicate de firmele care fac parte (vrem sau nu vrem / asa sunt catalogate de lege) din grupul Bursagrirom SA.
[ Citeste detalii ]